Privacy

ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ПО GDPR СТАНДАРТИ

  • Настаняването в хотел Адмирал Плаза става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите.
  • Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма.
  • Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с направените резервации и няма да бъде предоставяна за други цели.
  • Хотел „Адмирал Плаза»  има право да събира и използва информация относно своите Потребители, когато същите се регистрират или направят резервация

 

 

Във „ЕТ Криди Комерсиал” приемаме много сериозно защитата на вашите лични данни и се придържаме строго към разпоредбите на закона, уреждащ тази защита. Лични данни ще се събират само доколкото са технически необходими. Тези данни в никакъв случай няма да бъдат продавани или предоставяни на трети страни по каквато и да е причина.

Следващата декларация представя как е гарантирана защитата на данните и какъв вид данни за какви цели се събират.

Събиране, обработка и предаване на лични данни

  • По принцип можете да посещавате нашия сайт, без да оставяте никакви лични данни. Личните данни се събират, само ако ги предоставяте доброволно, например:
  • Когато правите резервация.
  • Когато правите запитване към хотела

 

Kартови данни и автентикационни данни

  • Ние нямаме достъп до вашите картови данни, а само обслужващата Ви банка
  • Ние нямаме достъп до вашите автентикационни данни, а само банката издател на картата.
  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между вашия компютър и платежната страница на обслужващата ни банка.
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

Съгласие и използване на данни за посочените цели

Когато въвеждате лични или служебни данни (електронни адреси, имена, адреси), разкриването на данните се извършва напълно доброволно. Въвеждайки данните, вие давате съгласие за събирането, обработката и използването им с цел установяване на контакт. Събиране, обработка и използване за каквито и да са други цели не се извършва. Това съгласие може да бъде отменено по всяко време, считано за бъдещ период.

Предаване на вашите лични данни не се извършва, освен ако изрично желаете това.

Право на информация

Имате право да поискате информация за това какви данни се съхраняват за вас, техния произход, получателите им, както и с каква цел се съхраняват. Нашият екип ще ви предостави тази информация на alexboro@abv.bg

Освен това имате право личните ви данни да бъдат коригирани, блокирани и изтривани, в съответствие с нормативните разпоредби.

Сигурност

ЕТ Криди Комерсиал”  прилага цялостни технически и организационни мерки за защита на предоставяните данни срещу случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожение и достъп от неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност се подобряват непрекъснато, в крак с технологичното развитие.

Хотел Адмирал Плаза се задължава да не разкрива никаква лична информация за Потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица - търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

- е получил изричното съгласие на Потребителя при резервацията или в по-късен момент

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури

- в други посочени в закона случаи.

 

 

Допълнителна информация

Вашето доверие е важно за нас. Затова ще отговорим на всички ваши запитвания относно обработката на личните ви данни. Ако имате някакви въпроси, на които не сте получили отговор от настоящата декларация за защита на данните, или ако желаете да получите по-задълбочена информация по определен въпрос, моля, свържете се по всяко време с нашия екип на alexboro@abv.bg

 

Адрес

ЕТ” Криди Кoмерсиал „

Бургас, 8000,  ул. Цар Симеон I, 83

Тел.: +359 897974990
Факс: +359 887 605758
E-Mail: alexboro@abv.bg

www.admiral-plaza.com